Home

Welkom bij Mojo's Eatertainment

Over Mojo's Eatertainment

Welkom bij Mojo’s de hotspot van Alkmaar. Mojo’s is een bar/club/restaurant in Alkmaar met een internationale look and feel. Mojo’s staat voor kwaliteit, diversiteit, vrijheid en genot. Laat je verrassen door de muziek, het eten en de gezellige service die wij u graag bieden.

Nieuw bij Mojo’s eatertainment

Heb jij al onze winter specials geprobeerd?

Ontdek

Onze highs

Een gezellig avondje borrelen? Reserveer dan een high wijn, bier, cocktail of gin tonic. Onze highs bestaan uit 3 verschillende rondes. Elke ronde wordt begeleid met een drankje en een borrelplank met diverse warme en koude gerechten. Alleen verkrijgbaar op zondag t/m vrijdag vanaf 17:00. Op zondag zijn de high’s mogelijk vanaf 15:00.

Heerlijk blijven hangen na een gezellige borrel? Zo verandert Mojo’s in de weekenden tot Club Mojo’s waar je even echt los kan gaan onder het genot van de beste tunes. We kijken uit naar je komst!

Wilt u iemand verassen?

Geef hem of haar een cadeaubon van Mojo’s. Het ideale cadeau voor een verjaardag, als bedankje of om iemand in het zonnetje te zetten. Zo kan de cadeaubon besteed worden aan een lunch, diner of borrel bij ons in het restaurant.

Locatie

Houtitl 18, 1811 JM, Alkmaar

Contact

Telefoon: 072 520 7608
Email: info@mojoswaagplein.nl