DJ Nilicious

Nilicious is een allround DJ, hij wordt niet graag in een hokje geplaatst! En hij houdt niet van maar één muziekstijl. Nilicious draait heerlijke ouwe hits, alles van nu, maar ook de heerlijke house klanken van deep, funky, tech en/of Latin House. En experimenteren daar is hij ook niet vies van, nieuwe stijlen zoals Trap en Moombahtoon behoren ook tot het repertoire. Het kan niet gek genoeg als de voetjes maar van de vloer en de mensen helemaal los gaan.

WE MOGEN WEER OPEN!

Na lang wachten mogen we u eindelijk weer ontvangen, op 28 april 12.00u is ons prachtige terras weer geopend.

Wij werken niet met tijdvakken, u kunt gewoon rustig genieten van uw (late) lunch. Vanwege de onzekere weersverwachtingen in ons land, mag u gewoon lekker langskomen en hoeft u niet vooraf te bellen of online te reserveren. Dit gaan wij pas weer doen als er ook weer gasten binnen ontvangen mogen worden, dit geldt ook voor onze 'Highs'. Wij hanteren nu het "reserveren aan de deur" principe. Wel is er een QR-code met mogelijkheid tot registratie.

Ook zetten wij onze Take Away voort. Het terras is elke dag open van 12.00u tot 18.00u Take Away is elke dag te verkrijgen van 09.00u tot 12.00u

Hopelijk tot snel!

 

-Team Mojo's