Nilicious vs. Mr Scoop

DJ Nilicious
Nilicious is een allround DJ, hij wordt niet graag in een hokje geplaatst! En hij houdt niet van maar één muziekstijl. Nilicious draait heerlijke ouwe hits, alles van nu, maar ook de heerlijke house klanken van deep, funky, tech en/of Latin House. En experimenteren daar is hij ook niet vies van, nieuwe stijlen zoals Trap en Moombahtoon behoren ook tot het repertoire. Het kan niet gek genoeg als de voetjes maar van de vloer en de mensen helemaal los gaan.

Mr. Scoop
Mr. Scoop is geboren op het zonnige eiland Curaçao. Het land van de wuivende palmen, witte stranden, blauwe zee, cocktails en vooral veel gezelligheid. Op 5-jarige leeftijd verhuisde hij naar Nederland, maar was vanaf jongs af aan al gefascineerd door muziek. Zijn vader was op Curaçao ook een DJ en draaide onder de naam “Discotek 77” de allerlaatste disco sounds op feestjes en partijen, waardoor dit eigenlijk met de paplepel is ingegoten. Tel daar de Caribische invloeden en sounds bij op en de liefde voor muziek was geboren.

Al jarenlang is hij op verjaardagen van vrienden degene die samen met een vriend alle muziek verzorgde. Mr. Scoop achter de draaitafels en zijn vriend als MC DoeDoe Brown, zodat er elke keer ook weer de juiste sfeer ontstaat. Wat begon als een hobby werd al snel serieus toen deze vriend begon met het organiseren van het feest FRDS. (Fridays). Mr. Scoop is hier tot op heden elke maand resident DJ en zorgt ervoor dat iedere keer de zaal weer op zijn kop staat met zijn sexy en zwoele Caribische sounds. Sindsdien werd hij gevraagd voor verschillende feesten en evenementen en ook daar weet hij altijd weer de juiste sfeer te creëren. Verschillende stijlen muziek worden gedraaid, van oud naar nieuw, maar het belangrijkste is zolang het maar swingt.

✰ 80’s Disco, Soul, Funk, R&B  ✰
✰ 90’s Urban classics ✰
✰ Dancehall ✰
✰ Moombahton ✰
✰ Latin house ✰