Walter Looks | Jeffrey Jonker

zaterdag 21 apr | 23:00 - 3:00

Walter Looks

Walter Looks is een Amsterdamse dj. Toen hij nog jong was, was hij altijd al gefascineerd van dj’s en het mixen van muziek. Hij besloot toen zijn eigen ‘mixing gear’ aan te schaffen en begon met oefenen. Binnen een jaar werd hij vaste dj van de Chocolatebar in Amsterdam. De perfecte plek om het dj beroep te leren en hoe te reageren op publiek. En met resultaat! Walter werd vaste dj bij club Royce in Boxmeer en hij werd gevraagd om vaste dj te worden at The Papagayo in Bonaire. Een unieke kans, dus hij vertrok voor 6 maanden naar Bonaire. Nu draait Walter o.a. bij grote clubs als the Chicago Social Club, Club Air, The Sugar Factory en Chapter 21 en is het een veelgevraagde dj in heel Nederland! Zijn passie voor muziek is zo groot dat hij niet slechts één stijl draait. Hij zorgt voor een unieke mix van R&B, Hiphop, Latin, Disco, Classics en House met heel veel exclusieve eigen sounds.

Jeffrey Jonker
Jeffrey Jonker, een dj uit het kleine dorpje Oudkarspel dat vlakbij Alkmaar ligt. Vanaf jongs af aan is hij al met muziek bezig. Begonnen als een dj voor feesten en partijen en nu bezig met het echte werk. Door onder andere in het voorprogramma gestaan te hebben van grote artiesten als The Flexican, Girls Love Dj’s, Mitchell Niemayer, Snelle Jelle en Flava heeft hij de nodige ervaring en wordt er flink aan de weg getimmerd.

Zijn passie voor muziek, het aanpassingsvermogen en de no-nonsense maakt hem de dj die hij is. Eèn die een mix vindt tussen verschillende stijlen als Moombahton, RnB en Latin House, die in een heerlijk herkenbaar jasje zijn gestoken. Kortom, een dj die er voor jouw staat en ervoor zorgt dat stilstaan geen optie is!