Food & drinks

Mojo’s heeft een groot terras op het Waagplein, waar het zomers heerlijk vertoeven is. Je kunt bij Mojo’s ook goed lunchen en dineren. Er is een diversiteit aan gerechten, van pastagerechten tot vlees- en visgerechten. Je merkt in de gerechten de Mediterrane en Oosterse invloeden. Er wordt gewerkt met een duurzame basis, aangevuld met seizoensgebonden en dagverse producten, met als gevolg dat onze menukaart voortdurend nieuwe en smaakvolle prikkels bevat. Zo kun je er terecht voor een ‘Meat lovers’ bavette steak, Japanse ramennoedels, gnocchi pancetta, maar ook voor een heerlijke beefburger. Als het maar goed bereid is met kwalitatief hoogwaardige producten. Ben je een visliefhebber? Kijk op de krijtborden voor de ‘catch of the day’. Alle gerechten worden in de open keuken bereid door onze koks, bruisend van activiteit; ook dat is eatertainment volgens Mojo’s!

Wil je eens wat anders proberen met je vrienden, collega’s of familie?
Bij Mojo’s kun je genieten van een High Cocktail, High Wine, High Gin of High Beer! Je krijgt dan drie drankjes met een lekker bijpassend hapje. Zie onze specials.

Op vrijdag- en zaterdagavond transformeert Mojo’s Eatertainment om 23.00 uur in een nachtclub! Het hele jaar door zijn verschillende DJ’s geprogrammeerd, die zorgen voor mooie feestjes. Welke dat zijn vind je in onze agenda.

Alvast een kijkje nemen?
Stap nu binnen bij Mojo’s, al vinden we het natuurlijk helemaal gezellig wanneer je in realtime bij ons binnenstapt.