Groups

Bij Mojo’s kun je prima met een kleine groep een fijne avond beleven, maar ook voor grote groepen is Mojo’s de ideale locatie. Onze capaciteit – 130 zitplaatsen – biedt ruimte genoeg en dankzij onze inrichting kunnen we voor jou en je gasten de nodige privacy garanderen.

Vanaf 12 personen

Voor groepen vanaf 12 personen bieden wij 3 verschillende 3-gangen menu’s of een walking diner menu aan voor vanaf € 24,50 p.p. Bekijk hieronder naar de verschillende menu’s.

Stuur voor meer informatie een mail naar info@mojoswaagplein.nl . 

Keuzemenu 1 – € 24,50

Keuzemenu 2 – € 29,50

Keuzemenu 3 – € 32,50

Walking dinner winter 2019

lunchmenu

Wil je een keer iets heel anders?
Kom dan voor een HIGH BEER, HIGH WINE, HIGH COCKTAIL of HIGH GIN naar Mojo’s. Leuk om met vrienden, familie of collega’s te doen. Meer weten over deze arrangementen en de mogelijkheden? Neem contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

WE MOGEN WEER OPEN!

Na lang wachten mogen we u eindelijk weer ontvangen, op 28 april 12.00u is ons prachtige terras weer geopend.

Wij werken niet met tijdvakken, u kunt gewoon rustig genieten van uw (late) lunch. Vanwege de onzekere weersverwachtingen in ons land, mag u gewoon lekker langskomen en hoeft u niet vooraf te bellen of online te reserveren. Dit gaan wij pas weer doen als er ook weer gasten binnen ontvangen mogen worden, dit geldt ook voor onze 'Highs'. Wij hanteren nu het "reserveren aan de deur" principe. Wel is er een QR-code met mogelijkheid tot registratie.

Ook zetten wij onze Take Away voort. Het terras is elke dag open van 12.00u tot 18.00u Take Away is elke dag te verkrijgen van 09.00u tot 12.00u

Hopelijk tot snel!

 

-Team Mojo's