High Beer

Laat je verrassen door Mojo’s HIGH BEER!
Je krijgt 3 verschillende glazen speciaalbier, met bij elk glas heerlijke warme en koude hapjes voor € 22,50 per persoon.

(Het is niet mogelijk om gerechten aan te passen, er wordt uitsluitend rekening gehouden met allergenen)

De High Beer is dagelijks te bestellen tussen 16.00 – 20.00 uur.

Wil je reserveren?
Reserveer eenvoudig online.

TIP!
Zoek je een origineel kado? Geef een High Beer! Er zijn kadobonnen verkrijgbaar in ons restaurant.

Mojos-kado-beer-1_250px

Wil je eens wat anders probeer dan de HIGH BEER? Bij Mojo’s Eeatertainment kan je ook genieten van een HIGH WINE, HIGH GIN of HIGH COCKTAIL.

nix-18-logo

WE MOGEN WEER OPEN!

Na lang wachten mogen we u eindelijk weer ontvangen, op 28 april 12.00u is ons prachtige terras weer geopend.

Wij werken niet met tijdvakken, u kunt gewoon rustig genieten van uw (late) lunch. Vanwege de onzekere weersverwachtingen in ons land, mag u gewoon lekker langskomen en hoeft u niet vooraf te bellen of online te reserveren. Dit gaan wij pas weer doen als er ook weer gasten binnen ontvangen mogen worden, dit geldt ook voor onze 'Highs'. Wij hanteren nu het "reserveren aan de deur" principe. Wel is er een QR-code met mogelijkheid tot registratie.

Ook zetten wij onze Take Away voort. Het terras is elke dag open van 12.00u tot 18.00u Take Away is elke dag te verkrijgen van 09.00u tot 12.00u

Hopelijk tot snel!

 

-Team Mojo's

Update 'Highs'

Voorlopig is het niet mogelijk om te reserveren voor een 'High,' ook ter plekke is het niet mogelijk om een 'High' te bestellen, dit gaan wij pas weer doen als er ook weer gasten binnen ontvangen mogen worden.

Hopelijk tot snel!

 

-Team Mojo's