Home

Welkom bij Mojo's Eatertainment

Over Mojo's Eatertainment

Welkom bij Mojo’s de hotspot van Alkmaar. Mojo’s is een bar/club/restaurant in Alkmaar met een internationale look and feel. Mojo’s staat voor kwaliteit, diversiteit, vrijheid en genot. Laat je verrassen door de muziek, het eten en de gezellige service die wij u graag bieden.

Nieuw bij Mojo’s eatertainment

Heb jij al onze winter specials geprobeerd?

Ontdek

Ontdek wat Mojo’s Eatertainment te bieden heeft

Onze Highs

Een gezellig avondje borrelen? Reserveer dan een high wijn, bier, cocktail of gin tonic. Onze highs bestaan uit 3 verschillende rondes. Elke ronde wordt begeleid met een drankje en een borrelplank met diverse warme en koude gerechten. Ons high’s zijn verkrijgbaar van zondag t/m vrijdag. Dat betekent dat wij op zaterdag geen high’s aanbieden. Op zondag zijn high’s mogelijk vanaf 15:00.

Club Mojo's

Heerlijk blijven hangen na een gezellige borrel? Zo verandert Mojo’s in de weekenden tot Club Mojo’s waar je even echt los kan gaan onder het genot van de beste tunes. We kijken uit naar je komst!

Kadobon

Geef hem of haar een cadeaubon van Mojo’s. Het ideale cadeau voor een verjaardag, als bedankje of om iemand in het zonnetje te zetten. Zo kan de cadeaubon besteed worden aan een lunch, diner of borrel bij ons in het restaurant.

Dineren

Gezellig dineren bij ons? We hebben in ieder geval genoeg lekkers op de kaart staan. Onder andere onze tournedos die doet het altijd goed. Zeker in combinatie met wat gegrilde groenten en roasted potatoes met keuze uit een rode wijn jus of pepersaus. Zie je zo !
Locatie

Houtitl 18, 1811 JM, Alkmaar

Contact

Telefoon: 072 520 7608
Email: info@mojoswaagplein.nl