Reserveren

Reserveren

Komt u gezellig dineren bij ons dan kunt u reserveren door te mailen naar het onderstaande mail adres of bellen naar het onderstaande telefoonnummer. Reserveren kan alleen tijdens het diner. Onze lunch is op vrije inloop.

Let op!  De reservering is pas definitief wanneer u een bevestiging van ons heeft ontvangen.

Groepen reserveren

Heeft u wat te vieren of wilt u gewoon even lekker uit eten of borrelen met een grote groep? Dat kan zeker! Mojo’s is uitermate geschikt voor groepen en heeft genoeg ruimte voor bijna elke groepsgrootte.

Je kunt tot en met 12 personen a la carte eten. Vanaf 12 personen is een groepsmenu verplicht, zo kunnen we de snelheid, service en kwaliteit bieden waar we voor staan. We bieden 3 verschillende menu’s aan voor grotere groepen. 

Wilt u reserveren voor een groep of heeft u andere ideeën, vragen of opmerkingen? Stuur dan een mail met u wensen en vragen naar het onderstaande mail adres. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Onze high specials

Een gezellig avondje borrelen? Reserveer dan een high wijn, bier, cocktail of gin tonic. Onze highs bestaan uit 3 verschillende rondes. Elke ronde wordt begeleid met een drankje en een borrelplank met diverse warme en koude gerechten.

Ons high’s zijn verkrijgbaar van zondag t/m vrijdag. Dat betekent dat wij op zaterdag geen high’s aanbieden. Op zondag zijn high’s mogelijk vanaf 15:00.

Uitsluitend op reservering. Vermeld bij de reservering altijd of er dieetwensen of allergieën zijn. Helaas kunnen wij niet met alle dieetwensen of allergieën rekening houden. De high kan gereserveerd worden tussen 17:00 en 20:00 (zondag vanaf 15:00). Houd er op vrijdag wel rekening mee dat wij om 23:00 overstappen naar club Mojo’s.

Daarnaast bieden wij ook een alcoholvrije high mocktail aan deze bedraagt €35 p.p.

High Cocktail of Mocktail

€45 p.p.

High wine

€35 p.p.

High beer

€35 p.p.

High Gin

€45 p.p.